Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Web Testing options !

    Bok Optionmaster.Nemrem vjerovati,ali slučajno sam uspio otključati stari sunčani krug.Ak se sjećaš passworda i lozinke na raspolaganju ti je kod.Ja nisam zaboravio.Uz sve to još uvijek je aktualan,čak je i link na tvoj najnoviji post "sam učitao" ha ha ha.Pozdrav

    avatar

    16.03.2006. (03:51)    -   -   -   -  

  • Web Testing options !

    OM,imaš li kakvih iskustava sa tjednim opcijama ili sa opcijama na vix?Koliko i kako bi nam ti podaci mogli pomoći?Ne znam još koliki je volumen trejdanja na njih,ali u slučaju većeg volumena,mislim da bi nam mogli koristiti "expiracije" na kraju svakoga tjedna?

    avatar

    16.03.2006. (12:24)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Bok Felix i fala za Suncani Krug, sjecam se passworda ali ne znam cemu bi nam S/K mogao sada posluzit kad je vecina blogova (bivsih clanova) promijenjena, otisla ili nestala (npr. trejder) a pojavila se grupa novih (Cartman, naroz, Contreso) ! Jedva nalazim vremena za HK, a na HK#2 objavljujem svega par puta mjesecno a i ti si vidim "busy" na svom blogu pa prema tome - jedino ako ima novih "snaga" koje su spremne uredjivati S/K?! Sto se tice NOVIH OPCIJA na zalost NEMAM JOS ISKUSTVA SA NJIMA, dijelom bas zato sto su nove i po mom iskustvu trebati ce BAREM oko godina dana da se ljudi naviknu i dodje kakav-takav liquidity u te nove instrumente! Do tada drzim se QQQ-a, DIAmondsa, GOOGLa i ostalih (vec prema vijestima)! POZDRAV

    avatar

    16.03.2006. (20:19)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    PITANJE SVIMA: Sta se dogadja na BLOG.HR-u? Vidim da je jedan broj blogera (sa cool liste) presao na drugi server (mojblog), medju njima i Kemoterapija?! Zna li ko sta o tome ?

    avatar

    16.03.2006. (20:35)    -   -   -   -  

  • Web Testing options !

    Ne znam ništa o tome.Po meni je to velika glupost,makar mi nije jasno zašto Blog hr ne uzme kvalitetniji hosting.S obzirom na sadašnji veliki broj posjeta i reklame(njihovu cijenu),to bi im bilo više financijski isplativo od povremenih "havarija".Makar nisam siguran da se ne radi o zlonamjernim napadima na server...mogli bi se pretpostaviti motivi(konkurencija,cenzura...) jer svima kojima nije u interesu objavljivanje sadržaja ovdje,a takvih sigurno nema malo...nije svejedno.U tome smislu me ne čude prilozi o Blog hru nekih medija u negativnom kontekstu ili blokiranje linkova sa konkurentskih servera.Osobno kod takvih nikada(koji blokiraju linkove prema konkurentskim serverima ne bih otvarao blog,jer je to ispod svake civilizacijske,poslovne,ljudske i koje već ne razine) ... se radi i o velikoj konkurenciji u oglašavanju.Ako je pak stvar čisto tehničke prirode tada je to vrlo neodgovorno od vlasnika domene ne prema meni kao blogeru,jer mi ne smetaju kraći "remonti" servera,već više prema samima sebi u smislu financijske štete koju trpe.Da imam kaj reklamirati svakako bih prije objavio reklamu ovdje,nego u dnevnome tisku ili na radiju...mislim da se itekako isplati,pogotovo ako mi odgovaraju ciljane skupine...,makar nisam upoznat sa cjenikom.

    avatar

    16.03.2006. (21:52)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Otislo je tek par blogera, imho, najvise revoltirani nedavnim padom servera te nekim drugim prepirkama, ali sve po "krdo" shemi. Jedan je rekao "zivjela revolucija", te u znak protesta otisao na mojblog.hr, za njim se skupilo jos revolucionara te otisli i oni. Mislim da ce se ubrzo svi vratiti, tj. ako ode veci broj, vratit ce se jos prije, jer ce povecan broj posjeta srusiti mojblog server. :) Nije da imam razloga navijati za blog.hr, ali mojblog.hr mi nikako nije "sjeo" od designa pa do ostalih funkcija, ocito ni drugima, jer mojblog je skoro godinu dana _stariji_ od blog.hr-a, a ima 3x manje clanova i posjeta.

    avatar

    16.03.2006. (22:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...